Profiteer van korting door in te loggen met je clubcode. Meer weten?

Winkelmandje

0 artikelen - Totaal €0,00

Klantenservice

Levering Na het bestellen ontvang je per e-mail een bevestiging. Daarna gaan we meteen aan de slag met jouw bestelling. Deze wordt binnen 3-4 werkdagen bezorgd. Als je pakketje naar je onderweg is, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code, zodat je deze kunt volgen.

Retour Wanneer je gekozen hebt om je product te bedrukken met een clubbadge, naam, nummer of initialen, is iets persoonsgebonden en kan deze helaas niet retour. Als je een product hebt besteld zonder bedrukking en het is onbeschadigd, kan het retour gestuurd worden. Meer info

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt de clubcode? Op Voetbalstraat.nl kunnen leden van Quick voetbalclubs shoppen met 25% korting wanneer zij hun clubcode gebruiken. Elke voetbalclub die in Quick Teamwear speelt, krijgt zo'n clubcode. Wanneer je rechtsboven op ‘inloggen’ klikt, kun je deze code invoeren. Je ziet daarna dat de productprijzen verlagen. Meer info
  • Hoe kan ik betalen? Nederlandse klanten kunnen betalen met iDeal en CreditCard, bezoekers uit België met Bancontact en CreditCard.
  • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen? Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met bijvoorbeeld een verkeerd afleveradres, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze Klantenservice op +31 (0)186-65 86 84 (ma t/m vr van 08.00–17.00). Buiten openingstijden kun je mailen naar info@voetbalstraat.nl. Vermeld daarbij duidelijk je ordernummer, telefoonnummer en hetgeen je wilt veranderen. We gaan dan ons uiterste best doen om de bestelling nog te wijzigen.
VV Lekkerkerk

Gratis verzending  |  Levertijd: 3-4 werkdagen  |  25% korting met clubcode

Wasvoorschriften

Quick teamwear

Quick Teamwear kleding dient zo snel mogelijk na gebruik gewassen te worden. Indien de kleding te lang in de tas blijft zitten, bestaat de kans op bijvoorbeeld “weer” in de kleding door vocht en/of opgedroogde modder- en grasvlekken. Was shirts, shorts en kousen apart. 

Vlekken dienen voor het reguliere wasprogramma met een geschikt vlekbehandelingsmiddel behandeld te worden. 


KLEDING EERST WASSEN VOOR HET DRAGEN
Wassen op maximaal 40℃


BEDRUKKING NIET STRIJKEN


KLEDING NIET IN DE DROGER


Door het gebruik van een droger kan kleding krimpen, maar de bedrukking niet. Tevens zal de hechtingskracht door de temperatuurwisselingen afnemen. 

Gebruik geen wasverzachter op sportkleding. Dit legt een olie-achtig laagje op de stof, waardoor vuil zich beter kan hechten. Hierdoor wordt de ademende kracht van de stof teniet gedaan en kan de elasticiteit van de stof worden aangetast.

Kousen niet heter wassen dan 40℃ en niet in de droger. Doet men dit wel dan ontstaan er mogelijk verkleuringen en verliest de kous zijn elasticiteit.

Sublimatieshirts zijn eigenlijk geheel bedrukt, dus deze shirts niet strijken om verkleuren te voorkomen. Reclamaties welke terug te voeren zijn op onjuist of onvolledig opvolgen van het wasvoorschrift worden niet geaccepteerd.

Wastip bij vlekken

©2024 Voetbalstraat.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Cookievoorkeuren